Informasjon: Firmaet Modellbiler har drevet med modellbiler siden 1992, med ny eier i 2001. Vi har butikk i Porsgrunn, og er ofte å treffe på messer og markeder rundt omkring i landet. For det meste treffes vi på veteranbilmarkeder, noen samlermesser og ved bilsportsarrangement. Se under både arrangementer og butikk i menyen, så får du vite hvor og når du kan treffe oss.

Samlerklubben: Den er vårt hovedsatsningsområde. Det er en abonnementsklubb som det er gratis å melde seg inn i, og hvert medlem blir tilbudt sin individuelle modell.

Kataloger: Er også et stort område som vi mener er viktig å få tak i for en samler, og har derfor til enhver tid et utvalg av de kvalitetsmerkene vi fører. Disse katalogene er både tunge og dyre å kjøpe inn, og vi tillater oss å måtte sette en utsalgspris på disse.

Posten: De har etterhvert gjort det dyrt å sende pakker og postoppkrav. Da det meste av det vi selger, blir sendt pr post har vi kompensert for portoutgiftene med å gi alle samlerklubb medlemmer 10% på alle tilbudte og ekstrabestilte modeller. Håper du finner dette interessant, så ta gjerne kontakt på telefaks: 3556 5000, mobil 9963 6700 eller E-post post@modellbiler.no

Arrangement: Se egen side

Med vennlig hilsen Jan Aarstad